Corona houdt ons voorlopig nog uit de discotheek. Niemand zei dat dat stil moest! 10 FM brengt de weekendmood bij jou in de woonkamer met 10 FM Beatz, elke vrijdag van 21 tot 23 uur.

Een groep van jonge en getalenteerde deejays uit de regio mixen de beste tracks van dit moment aan elkaar.

Elke week een nieuwe mixmaster in 10 FM BEATZ:

--:--
--:--
  • cover
    10 FM BEATZ

dj breaze

Brecht Roelants of beter gezegd Dj Breaze is een jong dj-talent dat al op verschillende evenementen in Tienen, Zoutleeuw & Leuven heeft gedraaid. Brecht produceert daarnaast ook zijn eigen muziek en maakt nieuwe en verrassende remixes die hij in zijn sets aan het publiek laat horen.

cryo10FM_beatz_mod-100

db m.O.d

Discobar M.O.D. zijn drie vrienden, geboeid door de wereld van muziek en uitgaan die de handen in elkaar hebben geslagen om voor jullie de beste dansmuziek in elkaar te mixen. Je mag een mix verwachten van  House, Trap, Drum&Bass, EDM, Pop, Urban en de alom bekende Partyclassics. Ze draaien vooral het genre ALROUND.

Wouter ‘Pedroz’ Peeters, Niels ‘Nille’ Lenaerts en Niels ‘Denemp’ Empsen.

 

dj beatro

Arne Paulussen, ook bekend als DJ BEATRO, is amper 20 jaar. Op zijn twaalfde begon Arne met muziek te mixen op zijn kamer. Nu, zeven jaar later, mag hij in een volle Carré zijn set gaan spelen. Hij organiseert verschillende digital party’s en heeft een nieuwe mix om de vakantie goed in te zetten. Van je favoriete TikTok-song tot house en drum and bass, alles komt aan bod.

Dj tras'x

Graag stellen we u voor aan Sam Truyens beter bekend als DJ Tras’X uit Neerlinter. Hij nam met succes deel aan de Stressed Out DJ Contest van MNM en won met glans! Hij draait ook digital party’s.

10FM_WHOSTEN-100

dj whosten

Whosten aka Stijn Vangilbergen is een 21 jarige (99′) DJ afkomstig uit Betekom. Van elke gelegenheid maakt hij een feest! Van fuif en privéfeest, tot club en bedrijfsfeest. Hij zit nooit stil, als hij niet achter de draaitafels staat dan werkt hij aan zijn originele Mashups die onder andere al support kregen van DJ F.R.A.N.K., Spynex en nog veel meer DJ’s! Hij stond o.a. al op Tomorrowland (Brussels Airlines Stage), Suikerrock en meermaals in de Versuz! 

 

Thank you for your vote!
Beoordeling plaatsen: 4.8 van 5 (volgens 1 vote)

Copyright ©  10 FM 2022. –  Privacybeleid – Cookies