• home Home
  • keyboard_arrow_right Evenement
  • keyboard_arrow_rightPaastocht Landen

Event

Paastocht Landen

today 30/03/2024my_locationCentrum Landen


Achtergrond

Paastocht Landen

Fiets- of wandelroute

Tijdens de paasvakantie organiseert de jeugddienst een paastocht in het hartje van Landen. Van 30 maart tot en met 14 april kunnen alle jonge avonturiers een spannende zoektocht maken doorheen het hart van Landen. Ga mee op een avontuurlijke reis met een slimme mama kip en de vrolijke paashaas, die samen een raadselachtige diefstal proberen op te lossen. De penselen van de paashaas, essentieel voor het kleuren van de paaseieren, zijn verdwenen! Wie zou de dief kunnen zijn?
Terwijl je wandelt, zoek je naar afbeeldingen van paaseitjes die op geheime plekken verborgen zijn. Elke gevonden afbeelding brengt je niet alleen dichter bij het oplossen van het mysterie, maar onthult ook een deel van het spannende verhaal. Ontdek aanwijzingen, los raadsels op en help mama kip en de paashaas om de penselen terug te vinden. Dit verhaal van vriendschap, teamwork en Pasen-vreugde. Ga met ons mee op dit avontuur en beleef een Paasfeest om nooit te vergeten!
De deelname aan deze tocht is gratis. Heb je de tocht tot een goed einde gebracht? Dan krijg jij op het einde in het Belevingscentrum Rufferdinge een lekker zakje met chocolade eitjes mee naar huis en maak je kans op een heel tof paasboek.

Details
Beginnen 30/03/2024
Tot 14/04/2024
Locatie Centrum Landen
Adres Stationstraat 3400 Landen
Link https://www.landen.be/events?cdbid=811e8f3b-17c3-4635-990e-3d3d4123bb94&utm_source=www.landen.be&utm_medium=referral&utm_campaign=widgets

Contact

Frequenties

Linter 107.0 FM
Glabbeek 106.6 FM
Tienen 105.0 FM

DAB+ Limburg  en Hageland
Online via live-stream

0%