• home Home
  • keyboard_arrow_right Evenement
  • keyboard_arrow_rightSuikerrock Tienen

Event

Suikerrock Tienen

today 02/08/2024my_locationGrote Markt


Achtergrond

We verwachten jullie terug in onze ‘Factory of sweetness’ van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus 2024 op het Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij.

Same vibes, same concept: 3 podia met op vrijdag pop en dance, zaterdag 00’s en zondag mainstream zoals dat steeds geweest is.

Het glinstert, het straalt en zet de nacht ‘On fire’: Oscar and the Wolf is de eerste knaller die Suikerrock aankondigt voor de editie van 2024. De Belgische hitmachine van Max Colombie is headliner op de tweede dag van het festival, zaterdag 3 augustus.

Scoren doet Oscar and the Wolf ook en zeker op een podium. Bezwerende liveoptredens, waar een indrukwekkende lichtshow hand in hand gaat met rauwe, ongefilterde emotie. Het resultaat staat op voorhand al vast: een publiek in vuur en vlam, meegevoerd door de bezwerende magie en de zwoele dansbare beats. De expressieve nieuwe single ‘Angel Face’ is een eerste glimp van een kwetsbaardere kant van Oscar and the Wolf, waarbij de glimmende poppersona van Max Colombie langzaam wordt ontmanteld.

De Tiense Suikerraffinaderij vormt nu al drie jaar het decor van Suikerrock. Benieuwd of er daarvan nog een spaander heel blijft na de doortocht van Oscar & The Wolf op zaterdag 3 augustus!


Details
Beginnen 02/08/2024
Tot 04/08/2024
Locatie Grote Markt
Adres Grote Markt 3300 Tienen
Link https://www.out.be/nl/evenements/146011_suikerrock-2024.html

Contact

Frequenties

Linter 107.0 FM
Glabbeek 106.6 FM
Tienen 105.0 FM

DAB+ Limburg  en Hageland
Online via live-stream

0%