Geniet van de hagelandse bloesems!

Jaarlijks ontdekken fietsers en wandelaars onze fruitstreek, en dat is deze lente niet anders! Van maandag 5 t/m zondag 25 april organiseert Toerisme Vlaams-Brabant samen met 12 bloesemgemeenten de ‘B(l)oeiend Hageland’-campagne.

Haal of download gratis je fietskaart ‘Fruitbeeldig fietsen’ en hou zeker even halt aan een bloesemkunstwerk. Kies voor de ‘Bier- en Bietenroute’ en fiets van Meldert naar Tienen. Of start aan het recreatiedomein Viander voor ‘De Grote Geteroute’.

Liever wandelen? Download één van de vele digitale wandelingen, waaronder de Tiense bloesemwandeling met vertrek aan recreatiedomein Viader. Volg de knooppunten op het Wandelnetwerk Getevallei en maak o.a. kennis met Oplinter en Sint- -Margriete-Houtem.

Genieten van een bloesemaperitief, picknick of ijsje kan bij de take-away adresjes onderweg. Puur genieten van de bloesemtijd in Tienen en onze streek!

Plan je trip op
www.toerismevlaamsbrabant.be/bloesems en raadpleeg de digitale wandelingen op www.toerisme.tienen.be/ digitale-wandelingen. Brochures met wandel- en fietsroutes zijn verkrijgbaar in de Streekshop, Grote Markt 6 in Tienen. Open: di. t/m zo. van 10.00 tot 12.15 uur en 13.00 tot 17.00 uur.

Thank you for your vote!
Beoordeling plaatsen: 0 van 5 (volgens 0 votes)

Copyright ©  10 FM 2021. –  Privacybeleid – Cookies