Splinter 2021

Zomer 2021, heb jij al vakantieplannen? Weet jij nog niet wat te doen? Dan heeft Splinter de ideale oplossing voor jou. We hopen alvast dat het virus geen stokken in de wielen zal steken.

Een themaweek : danskamp
(voor kinderen van het geboortejaar 2006 – 2014) Dansexperten begeleiden jullie een ganse week om de hipste moves en de coolste dansen te leren. Op het einde van de week hebben jullie een ganse show in elkaar gestoken die jullie natuurlijk kunnen laten zien aan familie en vrienden. We schudden de benen los op 5 juli t/m 9 juli 2021

De gekende Splinter-speel-formule
Op het menu staan alvast knutselen, spelen, ravotten, schminken, quiz, workshops, zwemmen, bosspel, uitstappen maken… teveel om hier allemaal op te noemen …maar plezier is gegarandeerd!

Je kan met ons meespelen op
• 12 juli t/m 16 juli 2021
• 16 augustus t/m 20 augustus 2021
• 23 augustus t/m 27 augustus 2021

Vanaf mei kan je kan een folder met het gedetailleerd programma aanvragen op eenvoudig verzoek via de jeugddienst: jeugddienst@linter.be 011/78.91.47.

Je kan de folders vanaf dan ook vinden in de bibliotheek, in het gemeentehuis en op de website van Linter. Hierin vind je alle nuttige informatie.

Start van de inschrijvingen
maandag 7 juni. Hoe en wat bekijken we nog om dit Coronaproof te laten verlopen. Alle info hierover zal je vinden in de folder.

Schrijf je tijdig in en zorg dat jij erbij bent!

We zoeken nog speelse enthousiastelingen om onze Splinterploeg te versterken.
Is animator iets voor jou? Ben je zestien jaar of ouder en zit je vol zotte ideeën?
Is hooftanimator iets voor jou? Ben je 18 jaar of ouder en heb je al minstens 2 jaar ervaring op Splinter?
Dit en nog meer kan je terug vinden op www.linter.be

Thank you for your vote!
Beoordeling plaatsen: 0 van 5 (volgens 0 votes)

Copyright ©  10 FM 2022. –  Privacybeleid – Cookies