10 FM is de regioradio  voor Tienen, Linter en Glabbeek. Dagelijks brengen wij nieuws en actualiteit uit de regio op radio, social media en internet. Wil jij als vrijwilliger meehelpen om mooie en vooral leuke radio maken?

Stuur dan een mailtje naar info@10fm.be of bel ons even op 011 26 20 20. Vertel wat over jezelf en wat je graag wil doen op radio. We bellen je dan de eerstvolgende werkdag om kennis te maken.

NIEUWSLEZER met goddelijke stem

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers met een passie voor radiomaken!  Je hebt een journalistieke nieuwsgierigheid, je bent zelfstandig en je bent niet bang om op mensen af te stappen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en je bent flexibel. Je bent pro-actief!

We zijn op zoek naar mensen die allround verslaggever willen zijn of die een specifiek onderdeel leuk vinden om te doen. Ben jij fotograaf, filmer, journalist / schrijver / communicatiedeskundige en wil je ervaring opdoen in een vrijwilligersfunctie of vind je het gewoon erg leuk om het nieuws van de dag in het Hageland.

SOCIAL MEDIAkrak

In deze rol is het belangrijk dat jij gaat nadenken hoe je de social media kanalen en de website van 10 FM kan laten groeien.

Als Social Media goeroe  vind jij het geweldig om ideeën uit te werken en te plaatsen. 

Wat vragen we van jou?

Een bertrouwbaar iemand die op regelmatige basis wedstrijden, items, nieuwtjes en muzieknieuws online zet.

radiobeest

Heb je een passie voor radio en wil je graag als vrijwilliger programma´s maken als radio DJ, sidekick, presentator van radioitems (weer, nieuws, verkeer, sport), radioverslaggever of lijkt het je leuk om voor de radioredactie of muziekredactie  te werken?

Profiel radiobeest

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers met een passie voor het maken van leuke, interessante en professionele radio.  We zoeken mensen met een grote passie voor muziek.  Je bent goed in Nederlands en Engels, je hebt gevoel voor humor, timing, professionaliteit en je bent ambitieus.  Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent flexibel.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een website, waarop jouw artikelen, foto’s of video’s verschijnen.
  • Een radio waarop je jouw programma presenteert of produceert
  • Een prettige leerplek, waar je heel veel kunt leren.
  • Interessante ontmoetingen met vertegenwoordigers van organisaties, bedrijven, politiek, gemeente enz…
  • De mogelijkheid om jezelf te ontplooien op het gebied van journalistiek, interview, video, foto, audio of radio

Copyright ©  10 FM 2022. –  Privacybeleid – Cookies