DJ

DJ Minne

Achtergrond


Mijn motto

“Music moves you!” ~ Minne

 

Vanaf het moment dat de muziekmicrobe me beet op mijn elfde, wist ik dat mijn hart klopte op het ritme van beats en melodieën. DJ’en was niet zomaar mijn ding; het was mijn roeping. Op mijn zestiende, te midden van nachtelijke avonturen en werk als lighttjockey in het bruisende Leuven, nam ik op een avond de draaitafels over van een bevriende DJ. Het bleek het keerpunt te zijn – de DJ-vibe raasde door mijn aderen, en ik kon niet anders dan vinylplaten inslaan.

In 2001 vond ik mijn plek bij de lokale discobar DB MOD, waar mijn weekends werden gevuld met maar liefst 72 feesten per jaar. Een muzikale rollercoaster die mijn passie voor het draaien alleen maar deed toenemen. In 2011 vertraagde het DJ-geweld een beetje, want gezinsuitbreiding stond op de planning. Maar laten we eerlijk zijn, de muzikale microben blijven in je systeem zitten, en je moet er iets mee doen – je dromen volgen.

En dat is precies wat ik nu doe: mijn dromen najagen door mijn eigen radioprogramma te creëren! Tensations werd geboren, een muzikaal avontuur dat tot stand kwam dankzij de geweldige samenwerking met 10 FM. Hier, in de wereld van radio, geef ik mijn passie voor muziek een nieuwe dimensie. Het is een reis vol beats, vibes en de constante drang om mijn liefde voor muziek te delen. Met immense dankbaarheid kijk ik terug op mijn DJ-verleden en kijk ik vooruit naar de melodieuze toekomst die voor me ligt. 🎶✨


Radio DJ

Contact

Frequenties

Linter 107.0 FM
Glabbeek 106.6 FM
Tienen 105.0 FM

DAB+ Limburg  en Hageland
Online via live-stream

0%